Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Rosmarin, frisch, agbezupft
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Wasser
- 25 g frische Germ
- 2 Prisen Zucker
- 600 g Weizenmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 60 g Olivenöl, und 2 Esslöffel zum Bestreichen
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz, grob
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 373 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Germknödel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Osterpinze
2hod. 30min
Italienische Frittata
35min
Eisenbahner
2hod. 30min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Lachs auf Lauch-Frischkäsebett mit heurigen Erdäpfeln
1 godz.
Marzipan Glücksschweinchen
2hod. 30min
Couscoussalat mit Feta, Minze und Granatapfel-Vinaigrette
30 min
Brotchips mit Knoblauchmarinade
35min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15h
Italienischer Zitronenkuchen
45 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min