
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan in Stücken (3 cm)
Teig
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch Blättchen abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 130 g Wasser
- 100 g Milch
- 1 TL Zucker
- 25 g frische Germ zerbröselt
- 500 g Weizenmehl
- 40 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Eier
- 6 Eier (Größe M) aus dem Kühlschrank
- Wasser zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 EL Olivenöl zum Einfetten
- 2 EL Semmelbrösel zum Bestreuen
- 50 g rotes Pesto
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 274 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 235 mg
Alternativní recepty
Nussbusserl mit Apfelmus gesüßt
1hod. 30min
Kastanientarte
1hod. 30min
Maronipressknödel
1hod. 50min
Maroniscones
10hod.
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4hod.
Frühlingskräuterkranz
3hod. 30min
Menü: Gnocchi italienische Art, Topfen-Honig-Pudding mit Ribiselspiegel
45min
Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1hod.
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1hod. 55min
Mediterranes Rosmarinbrot
1hod. 55min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1hod.
Schokomousse Ruck-Zuck
5min