Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Teig
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 130 g Wasser
- 100 g Milch
- 1 TL Zucker
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 500 g Weizenmehl
- 40 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Eier
- 6 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 EL Olivenöl, zum Einfetten
- 2 EL Semmelbrösel, zum Bestreuen
- 50 g rotes Pesto
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 235 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Flaumiger Lauchkuchen
2h
Birnenkuchen mit Walnüssen
1h
Lavendeleis mit Gin
15 godz.
Joghurteis
9 godz. 30 min
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5min
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2h 45min
Käsestangerl
35min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2h 20min
Seewinkler Gemüselasagne
2h 20min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 min