Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eier
- 6 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Osterhasenkekse
- 100 g Schlagobers
- 100 g Weizenmehl, zum Bemehlen
- ½ TL Backpulver
- ½ TL Kreuzkümmel, ganz
- ¼ - ½ TL Salz
Kräutersauce
- 1 Bund Petersilie, frisch, (ca. 20 g), nur Blätter
- 1 Bund Schnittlauch, frisch, (ca. 10 g), in Ringe geschnitten
- 200 g Crème fraîche
- 30 g Milch
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 10 g Agavendicksaft
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 6 TL Kaviar
- 6 TL Kresse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1 Std.
Tomatencremesuppe (XXL)
40 dk
Erdbeersauce
2 Std. 5 Min
Eisalat im knusprigen Osternest
1 Std.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 dk
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45min
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1 Std. 30 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Österreichischer Brunch
4 Std. 35 Min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 dk
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Frühlingsaufstrich
20 dk