Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 绿节瓜 ,选择细长条,直径约5厘米
- 1 个 柠檬 ,一切二,半个切片备用
- 4 片 去皮三文鱼鱼排 ,每块约150-200克
- ½ 茶匙 精制盐
- 20 克 新鲜欧芹 ,切段,保留叶子装饰用
- 4 瓣 蒜头
- 100 克 油浸番茄干 ,沥干的
- ½ 茶匙 卡宴红辣椒粉 (volitelně)
- 500 克 水
- 欧芹叶 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 469.7 mg