Zařízení & příslušenství
芝士土豆丝饼
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
土豆 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
水 冲洗用适量
-
马苏里拉奶酪120 克
-
面粉50 克
-
盐2 - 3 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
葱 切葱花1 小撮
-
油 煎制用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
242.6 mg
Protein
10.8 g
Kalorie
873.4 kJ /
208.8 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
22.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepty/-ů
Čína
Čína