Zařízení & příslušenství
开洋干贝炖冬瓜浇头
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
2 人份
Suroviny
-
虾米15 克
-
干贝 提前水里浸泡1小时沥干20 克
-
油20 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
虾仁 开背去除虾线100 克
-
料酒10 克
-
生抽 (约3克)½ 茶匙
-
冬瓜 去皮切块300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
水40 克
-
葱 切末5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1140.3 mg
Protein
17.3 g
Kalorie
803.5 kJ /
192 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常盖浇饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína