高蛋白面包

高蛋白面包

5.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 9hod.
20 片

Suroviny

  • 小扁豆 浸泡至少8小时或隔夜,沥干
    300 克
  • 干燥鹰嘴豆 浸泡至少8小时或隔夜,沥干
    100 克
  • 燕麦片
    100 克
  • 320 克
  • 洋车前草
    25 克
  • 综合种籽
    60 克
  • 1 茶匙
  • 小苏打
    1 茶匙
  • 苹果醋
    10 克
  • 橄榄油
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Sodík 182.2 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 530 kJ / 126.7 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...