Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe de rhum
- 125 g de pépites de chocolat au lait
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2299 kJ / 547 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche tressée
14h 40min
Gâche vendéenne
12h 55min
Babka chocolat-caramel
3sa
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche Nanterre
4sa 15 dk
Cake marbré à la vapeur
1h 15 min
Napolitain
4 godz. 20 min
Brioche à la mie filante
1h 45 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min