Zařízení & příslušenství
栗圓
Příprava 1hod.
Celkový 7hod.
18 顆
Suroviny
小米湯圓皮
-
小米300 克
-
水 浸泡用600 克
-
水 磨米漿用100 克
-
水 烹煮用1800 克
栗子餡
-
水1800 克
-
新鮮去殼栗子300 克
-
牛奶200 克
-
糖50 克
-
鮮奶油50 克
-
無鹽奶油35 克
組裝和煮栗圓
-
水1800 克
-
桂花蜜
-
熱水
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 18 顆
Sodík
389.8 mg
Protein
46 g
Kalorie
10316.7 kJ /
2465.8 kcal
Tuk
70.2 g
Vláknina
25.5 g
Nasycený tuk
36.4 g
Sacharidy
412.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
私房創意年菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan