Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de piza
- 1220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- 20 g vinagre
Molho estilo Big Mac
- 100 g maionese
- 1 c. chá de alho em pó
- 1 c. chá de paprika
- 2 c. sopa de mostarda
- 2 c. sopa de molho inglês
- 1 c. sopa de vinagre
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 250 g queijo cheddar
- 40 g azeite
- 400 g carne de vaca picada
-
1
c. sopa de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 6 c. sopa de ketchup
- 50 g cornichons cortados em fatias finas (2-3 mm)
- 1 c. sopa de sementes de sésamo
- 100 g alface iceberg cortada em pedaços (1 cm aprox.)
- ½ cebola roxa cortada em fatias finas (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 5403.2 kJ / 1291.4 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Sacharidy
- 89.6 g
- Tuk
- 81.8 g
- Nasycený tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 2716.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Mini sloppy joes
1h 45min
Frango à Gomes de Sá
1h 20 min
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1h
Frango Tikka Masala com massa
45min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Baguete com carne e molho de ervas
40min
Espetos de carne picada e hambúrgueres
20 min
Loiramisu
10 min
Argolas de limão e canela
2h 15min
One pot de frango com paprika
45min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h