
Kompatibilní verze
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grinalda de pavlova
- 250 g açúcar
- 200 g claras de ovo (6-7 claras de ovo aprox.), à temperatura ambiente
- 1 c. chá de vinagre
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 10 g amido de milho
Coulis de framboesa
-
200
g framboesas
nebo 200 g framboesas congeladas - 100 g açúcar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Natas batidas e montagem
- 500 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 romã só as bagas
- 2 - 4 figos (volitelně)
- 2 pés de hortelã só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 358.5 kcal / 1500.1 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 19.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5hod.
Macarons de pistácio
2hod. 30min
Mistura de especiarias de Natal
5min
Mini pavlovas com três recheios
5hod.
Pavlova de pêssego
2hod. 30min
Pavlova com coulis de framboesa
1hod. 50min
Pavlova de laranja e pera - TM6
Žádné hodnocení
Curd de clementina
30min
Lemon curd
20min
Pavlova de frutos tropicais
2hod. 15min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Pavlova de framboesa
5hod. 30min