Kompatibilní verze
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Grinalda de pavlova
- 250 g açúcar
- 200 g claras de ovo (6-7 claras de ovo aprox.), à temperatura ambiente
- 1 c. chá de vinagre
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 10 g amido de milho
Coulis de framboesa
-
200
g framboesas
nebo 200 g framboesas congeladas - 100 g açúcar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Natas batidas e montagem
- 500 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 romã, só as bagas
- 2 - 4 figos (volitelně)
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramelos salgados com amêndoa
1h 45min
Mini pavlovas com três recheios
5 Std.
Ovos-moles de 12 gemas
40 Min
Curd de clementina
30 min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15min
Pavlova de pêssego
2h 30min
Ovos-moles de 6 gemas
40 Min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Lemon curd
20 min
Pavlova com coulis de framboesa
1 Std. 50 Min
Tarte de limão e merengue
30 min
Pavlova de framboesa
5 Std. 30 Min