Zařízení & příslušenství
Æggesalat i sprøde påskereder
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
12 stykker
Suroviny
Æg
-
æg, medium6
-
vand
Påskereder
-
hvedemel plus ekstra til drys250 g
-
olivenolie30 g
-
vand120 g
-
salt½ tsk
Æggesalat
-
persille, frisk kun blade2 kviste
-
skalotteløg20 g
-
creme fraiche30 g
-
sennep10 g
-
mayonnaise10 g
-
eddike10 g
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
salt1 tsk
-
purløg, frisk (volitelně) til pynt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
144 mg
Protein
5 g
Kalorie
591 kJ /
141 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Påske II
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cheesecake med woodruffsirup
Žádné hodnocení
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Pizzahorn
Žádné hodnocení
Blomsterboller
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Lasagneruller med spinat
Žádné hodnocení
Salte aperitifstjerner
Žádné hodnocení
Mini franskbrød med blommefyld
Žádné hodnocení
Juletræscanapeer
Žádné hodnocení
Juletræsbrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení