Zařízení & příslušenství
Fermenteret rødbede dip
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
660 g
Suroviny
Iblødsætning
-
cashewnødder, rå (se tips)200 g
-
salt1 tsk
-
filtreret vand
Rødbede dip
-
rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)500 g
-
salt
-
ekstra jomfruolivenolie2 spsk
-
sort peber, stødt
-
fed hvidløg1
-
probiotika kapsel2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 660 g
Sodík
1741 mg
Protein
45 g
Kalorie
6547 kJ /
1565 kcal
Tuk
116 g
Vláknina
21 g
Nasycený tuk
20 g
Sacharidy
110 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dips II
34 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bearnaisesauce
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation
Apple cider dressing
Pas d’évaluation
Caramelliseret balsamico reduktion
Pas d’évaluation