Fermenteret rødbede dip
TM6 TM5

Fermenteret rødbede dip

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Iblødsætning

  • 200 g cashewnødder, rå (se tips)
  • 1 tsk salt
  • filtreret vand

Rødbede dip

  • 500 g rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)
  • salt
  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • sort peber, stødt
  • 1 fed hvidløg
  • 2 probiotika kapsel

Nutriční hodnoty
na 660 g
Kalorie
1565 kcal / 6547 kJ
Protein
45 g
Tuk
116 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
21 g
Nasycený tuk
20 g
Sodík
1741 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše