Fermenteret rødbede dip

Fermenteret rødbede dip

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
660 g

Suroviny

Iblødsætning
  • cashewnødder, rå (se tips)
    200 g
  • salt
    1 tsk
  • filtreret vand
Rødbede dip
  • rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)
    500 g
  • salt
  • ekstra jomfruolivenolie
    2 spsk
  • sort peber, stødt
  • fed hvidløg
    1
  • probiotika kapsel
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 660 g

Sodík 1741 mg
Protein 45 g
Kalorie 6547 kJ / 1565 kcal
Tuk 116 g
Vláknina 21 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 110 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše