Zařízení & příslušenství
Dip med porre og røget laks
Příprava 15min.
Celkový 55min.
588 g
Suroviny
-
purløg, frisk5 kviste
-
porre i mindre stykker1
-
fed hvidløg1
-
smør, saltet30 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
hvidvin, tør30 g
-
citron saft1
-
flødeost250 g
-
varmrøget laks150 - 185 g
-
salt
-
sort peber, stødt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 588 g
Sodík
2253.7 mg
Protein
48.7 g
Kalorie
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Tuk
137.5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
68.3 g
Sacharidy
35.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dips II
34 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bearnaisesauce
20min.
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min.
Cremet broccolisauce
35min.
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení
Mojo Sauce til skaldyr
Žádné hodnocení
Stærk ostedip
Žádné hodnocení
Vinaigrette med lime og coriander
Žádné hodnocení
Apple cider dressing
Žádné hodnocení
Caramelliseret balsamico reduktion
Žádné hodnocení