
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 kviste purløg, frisk
- 1 porre i mindre stykker
- 1 fed hvidløg
- 30 g smør, saltet
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 30 g hvidvin, tør
- 1 citron saft
- 250 g flødeost
- 150 - 185 g varmrøget laks
- salt
- sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 588 g
- Kalorie
- 1561.4 kcal / 6532.8 kJ
- Protein
- 48.7 g
- Tuk
- 137.5 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 68.3 g
- Sodík
- 2253.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cæsarsalat-dressing
Keine Bewertungen
Cremet broccolisauce
Keine Bewertungen
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen
Yoghurt dressing
Keine Bewertungen