Zařízení & příslušenství
Bagt gulerods dip
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
600 g
Suroviny
-
gulerod i mindre stykker400 g
-
honning30 g
-
olivenolie30 g
-
appelsin skal og saft1
-
fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker1
-
kommenfrø½ tsk
-
muskatnød, stødt¼ tsk
-
sød paprika2 tsk
-
havsalt, flager1 - 1 ½ tsk
-
tahin60 g
-
græsk yoghurt80 g
-
vand100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
2778 mg
Protein
24 g
Kalorie
4390 kJ /
1049 kcal
Tuk
64 g
Vláknina
25 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
110 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dips II
34 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bearnaisesauce
20 Min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 Min
Cremet broccolisauce
35 Min
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen