Bagt gulerods dip
TM6 TM5 TM31

Bagt gulerods dip

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 400 g gulerod i mindre stykker
  • 30 g honning
  • 30 g olivenolie
  • 1 appelsin skal og saft
  • 1 fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker
  • ½ tsk kommenfrø
  • ¼ tsk muskatnød, stødt
  • 2 tsk sød paprika
  • 1 - 1 ½ tsk havsalt, flager
  • 60 g tahin
  • 80 g græsk yoghurt
  • 100 g vand

Nutriční hodnoty
na 600 g
Kalorie
1049 kcal / 4390 kJ
Protein
24 g
Tuk
64 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
25 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
2778 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše