Bagt gulerods dip

Bagt gulerods dip

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
600 g

Suroviny

  • gulerod i mindre stykker
    400 g
  • honning
    30 g
  • olivenolie
    30 g
  • appelsin skal og saft
    1
  • fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker
    1
  • kommenfrø
    ½ tsk
  • muskatnød, stødt
    ¼ tsk
  • sød paprika
    2 tsk
  • havsalt, flager
    1 - 1 ½ tsk
  • tahin
    60 g
  • græsk yoghurt
    80 g
  • vand
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 g

Sodík 2778 mg
Protein 24 g
Kalorie 4390 kJ / 1049 kcal
Tuk 64 g
Vláknina 25 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 110 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše