Zařízení & příslušenství
Tapenade
Příprava 5min.
Celkový 10min.
280 g
Suroviny
-
fed hvidløg1
-
oregano, frisk1 - 2 kviste
-
kalamata oliven, udstenede300 g
-
havsalt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
ekstra jomfruolivenolie20 - 30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 50 g
Sodík
816 mg
Protein
1 g
Kalorie
675 kJ /
161 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dips II
34 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bearnaisesauce
20min.
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min.
Cremet broccolisauce
35min.
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení
Mojo Sauce til skaldyr
Žádné hodnocení
Stærk ostedip
Žádné hodnocení
Vinaigrette med lime og coriander
Žádné hodnocení
Apple cider dressing
Žádné hodnocení
Caramelliseret balsamico reduktion
Žádné hodnocení