
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g vand
- 250 g kyllingelever velrenset
- ½ laurbærblad, tørret
- 6 peberkorn, sorte
- 150 g Riesling, vin
- 180 g smør, saltet blødt
- 1 spsk portvin eller cognac
- 1 tsk salt
- ⅛ tsk sort peber, stødt
- brød ristet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 265 kcal / 1112 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 354 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cæsarsalat-dressing
Žádné hodnocení
Cremet broccolisauce
Žádné hodnocení
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení
Mojo Sauce til skaldyr
Žádné hodnocení
Stærk ostedip
Žádné hodnocení
Vinaigrette med lime og coriander
Žádné hodnocení
Apple cider dressing
Žádné hodnocení
Caramelliseret balsamico reduktion
Žádné hodnocení
Yoghurt dressing
Žádné hodnocení