Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
TM6 TM5 TM31

Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 100 g grønkål skåret i stykker
  • 10 g koriander, frisk skåret i stykker
  • 40 g græskarkerner
  • 1 fed hvidløg
  • 140 g ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk gærflager (volitelně)
  • ¼ tsk salt
  • ⅛ tsk peber, stødt
  • 200 g græsk yoghurt

Nutriční hodnoty
na 2 kopper
Kalorie
1609 kcal / 6730 kJ
Protein
34 g
Tuk
147 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
12 g
Nasycený tuk
23 g
Sodík
806 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše