Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
2 kopper

Suroviny

  • grønkål skåret i stykker
    100 g
  • koriander, frisk skåret i stykker
    10 g
  • græskarkerner
    40 g
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    140 g
  • gærflager (volitelně)
    1 spsk
  • salt
    ¼ tsk
  • peber, stødt
    ⅛ tsk
  • græsk yoghurt
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 kopper

Sodík 806 mg
Protein 34 g
Kalorie 6730 kJ / 1609 kcal
Tuk 147 g
Vláknina 12 g
Nasycený tuk 23 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše