Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 250 g água
- 10 g fermento biológico seco
- 15 g açúcar demerara
- 250 g farinha de trigo integral, mais q. b. para polvilhar
- 150 g farinha de trigo branca
- 1 c. chá de sal
- 100 g uvas passas
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 735.6 kJ / 175.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de ananás com gambas picantes
1 godz. 15 min
Pão de amêndoas low carb sem glúten
1h 30min
Polenta cremosa
50min
Sopa de legumes
45 min
Pão caseiro
2 godz.
Iogurte Natural
10h 5 min
Leite de Amêndoas
Žádné hodnocení
Pão de forma
1h 35min
Massa de pão
5 min
Espuma de frutas vermelhas
10min
Focaccia com cebola
2 godz.
Massa sablé
1h 50min