Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 220 g plain flour, plus extra for rolling
- 170 g unsalted butter, diced (1 cm), then frozen
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, cold
Sausagemeat Filling
- 150 g onions, quartered
- 450 g good quality pork sausagemeat
- 1 tsp dried mixed herbs
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg, beaten, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 563 kJ / 135 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 8.2 g
Alternativní recepty
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Anzac Biscuits
30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Oaty Ginger Crunch
40min
Toad in the Hole
1h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Seriously Lemony Slice
1h 20min
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Butterfly Cakes
1h
Easy Chocolate Cake
1 godz. 15 min