Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 540 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 560 g de farine de blé
- ½ c. à café de sucre
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 c. à café de sel
-
1
c. à café acide citrique
nebo 30 g jus de citron
Le pesto au basilic
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 25 g de pignons de pin grillés
- 1 gousse d'ail
- 75 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 40 g de feuilles de basilic frais
Le montage
- farine de blé, pour le plan de travail
- 50 g d'olives noires ou vertes, coupées en rondelles, et 2 pour faire les yeux
- 50 g de tomates séchées, coupée en morceaux, et 1 pour faire la bouche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 0.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 min
Tartinade de fromage à l'italienne
4h 10min
Salade bulgare chopska
15min
Palmier pesto rosso
45min
Chocolat liégeois
12h 15min
Palmiers au sucre
1 Std. 10 Min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1 Std. 10 Min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min
Frittata au chorizo
50 min