Terrine de canard et poulet aux griottes

Terrine de canard et poulet aux griottes

4.2 5 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 9hod. 30min.
10 portions

Suroviny

  • 300 g de tranches de bacon
  • 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
  • 450 g de viande de porc hachée
  • 300 g de poulet haché
  • 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 c. à soupe de ketchup
  • 40 g de cognac
  • ½ c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de pistaches, salées et décortiquées
  • 40 g de griottes
  • 200 g de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
  • 250 g de poivron rouge grillé, en conserve
  • 200 g de filet de poulet, sans peau coupé en tranches (5 mm)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 424.4 kcal / 1775.7 kJ
Protein 26.3 g
Tuk 32.3 g
Sacharidy 4.1 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 12.2 g
Sodík 401 mg

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...