
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de tranches de bacon
- 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 450 g de viande de porc hachée
- 300 g de poulet haché
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de ketchup
- 40 g de cognac
- ½ c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de pistaches, salées et décortiquées
- 40 g de griottes
- 200 g de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
- 250 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 200 g de filet de poulet, sans peau coupé en tranches (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 424.4 kcal / 1775.7 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Sodík
- 401 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japchae
50min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45min
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24hod.
Omelette aux blancs d’œufs
20min
Chutney de mûres et d'oignons
6hod. 50min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2hod.
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1hod. 20min
Couronne royale au camembert
2hod. 25min
Babka salé au saumon fumé
4hod.
Falafels sauce tomate et lait de coco
9hod.
Eclair caramel-noisette
2hod.
Glace dulce de leche
12hod. 20min