Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- ½ cube de bouillon
- 330 g de bière blonde
- 150 g de vin blanc sec
- 50 g de whisky
- 1 feuille de laurier
- 250 g de purée de tomates en conserve
- 4 chipolatas
- poivre moulu
- sel
- 200 g de steaks de bœuf, dans le filet
- 4 tranches de lard fumé
- 30 g de fécule de maïs, diluée dans 100 g d'eau
- 8 tranches de pain de mie blanc, épaisses
- 400 g de jambon blanc
-
4
tranches de gouda
nebo 4 tranches de cheddar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3810.1 kJ / 910.6 kcal
- Protein
- 53.9 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Tuk
- 46.3 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 2167.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Curry de poulet et riz
40min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
La tourtière
6h
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Spaghetti carbonara express
25min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Croque façon Fast Food
3h