Zařízení & příslušenství
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (volitelně)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
736.7 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
52.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Burgers
45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Ratatouille Galette
1h 30min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Nut bolognese
35min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min