Zařízení & příslušenství
Beetroot Carpaccio
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
455.4 mg
Protein
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
10.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Grated Carrot Salad
10 min
Beetroot Houmous
15 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Smoked salmon mousse
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Best Basic Houmous
5 min