Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 455.4 mg
Alternativní recepty
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1hod. 25min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min