Beetroot Carpaccio

Beetroot Carpaccio

5.0 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 20min
4 portions

Suroviny

  • beetroots small, peeled (see tips)
    300 g
  • courgettes cut in pieces (5 cm long)
    250 g
  • fresh mozzarella drained, cut in pieces
    250 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • coarse salt flakes or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 230.4 kcal / 963.9 kJ
Protein 15.8 g
Tuk 14.4 g
Sacharidy 10.5 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sodík 455.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...