Beetroot Carpaccio (TM6)
TM6

Beetroot Carpaccio (TM6)

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
  • 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
  • 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • fresh basil leaves, torn, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
963.9 kJ / 230.4 kcal
Protein
15.8 g
Sacharidy
10.5 g
Tuk
14.4 g
Nasycený tuk
8.3 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
455.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty