Zařízení & příslušenství
Beetroot Carpaccio
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
455.4 mg
Protein
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
10.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1hod.
Thai Cucumber Salad
15min.
Vietnamese Style Noodle Salad
40min.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min.
Festive Camembert Wreath
1hod. 50min.
White Bean and Feta Dip
5min.
Sumac-spiced Houmous
5min.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min.