Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
nebo 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 764 mg
Alternativní recepty
Tuna empanada
1h 20 min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Greek style pork stew
45 min
Taramasalata
15min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min