Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g sugar
- 200 g dark chocolate (50% cocoa solids), small pieces or callets
- 100 g cream, min. 30 % fat (whipping or double)
- 4 medium eggs (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Crème Pâtissière
15min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Whipped cream
10min
Chocolate Custard
1h 20min
Béarnaise Sauce
15min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min