Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g aguardente
- 100 g água
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 550 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1691.7 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 302.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4h 30min
Doce de ginja
Žádné hodnocení
Folar doce
2 Std.
Coroa de Verão
2h 15min
Madalenas de mel
35min
Felisminas
45min
Mini-rissóis de amêijoa
4 godz.
Doce de tomate
30min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3h 40min
Filhós de abóbora
1 Std. 30 Min
Bacalhau à Conde da Guarda
1 Std. 10 Min
Pão-de-ló de água
50 min