Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de mantequilla para untar el molde
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de maicena
- 8 g de polvo de hornear (1,5 cucharaditas)
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 4 huevos
- 200 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 5.89 g
- Sacharidy
- 40.23 g
- Tuk
- 13.19 g
- Vláknina
- 0.98 g
Alternativní recepty
Bizcocho cuatro cuartos
1u. 40min
Pastel vasco (Gateau basque)
3u. 10min
Cake de pasas al ron
10h
Cake de almendras con almíbar de azahar
1h 10 min
Pastas de albaricoque y matcha
4 Std.
Muffins de cerveza negra
30 min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Cake de naranja confitada y almendra
3 Std.
Bundt cake de chocolate
2h
Stollen
2h
Cake especiado de Navidad
3u. 50min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2u. 20min