Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 5 g de vainilla líquida
- 50 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 61.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones de mazapán de avellana y naranja
50 Min
Fudge blanco con pistachos y arándanos
40 λεπτ.
Trufas de chocolate blanco al cava
3ωρ.
Fudge de chocolate blanco y frambuesa
45min
Fudge de chocolate con leche, avellanas con escamas de sal
2h 10 min
Helado de menta y chocolate
8 godz. 30 min
Bombones de toffee
3u. 15min
Turrón de avellanas
1h
Trufas de naranja
15h 15min
Turrón crujiente de regalo
2h 10 min
Licor de chocolate blanco
1h 20 phút
Turrón de tres chocolates
4h 30min