Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de almendra
- 50 g de azúcar glas
- 60 g de almendra molida
- 10 g de clara de huevo
Stollen
- 200 g de pasas sin semillas
- 40 g de ron
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- ¼ de cucharadita de cardamomo molido
- 40 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche entera, a temperatura ambiente
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 50 g de naranja confitada en trozos
- 70 g de chocolate con leche en trozos pequeños
- 80 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 28.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de coco y manzana
50min
Kugelhopf alsaciano
4h
Panecillos de San Ignacio
25h
Herraduras de mazapán
1h
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Cake de arándanos
1 Std. 30 Min
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Stollen
2 Std.
Vallobinas
55 Min
Cake de manzana y especias
1h 15min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2h 20min