Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 180 g Radieschen
- 10 g Rotweinessig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 221 kJ / 52 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 Min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 Min
Bärlauch-Aioli
10 Min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 Min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 Min
Zucchini-Tsatsiki mit Minze
20 min
Champignon-Quark-Aufstrich
15 Min
Avocado-Orangen-Butter
10 Min
Champignoncreme
10 Min
Zaziki
10 Min