Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne
- 800 g di carne di vitello in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
- 2 tuorli sodi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati + q.b.
- 20 g di succo di limone
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di liquido di cottura della carne filtrato
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
nebo 4 - 5 cetriolini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3197.9 kJ / 764.3 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 736.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35min
Dado di carne
45 min
Insalata russa
1h
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Salsa tonnata
20 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min