Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne
- 800 g di carne di vitello in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
- 2 tuorli sodi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati + q.b.
- 20 g di succo di limone
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di liquido di cottura della carne filtrato
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
nebo 4 - 5 cetriolini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3197.9 kJ / 764.3 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 736.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Dado di carne
45min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Vitello tonnato
2h 45min
Polenta
1h
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Salsa peverada
30min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Salsa tonnata
20min