Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario - 250 g di farina di riso, prevista da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Crêpes (senza glutine)
50 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crostini multigusto (senza glutine)
1 godz. 20 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min