Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinata
- 1000 g di carne di manzo (girello intero) in un unico pezzo
- 750 g di vino rosso corposo (tipo Barolo)
- 4 chiodi di garofano
- ½ cipolla rossa a metà
Brasato
- 1 gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 100 g di lardo a cubetti (0.5 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pezzo di stecca di cannella
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4217 kJ / 1008 kcal
- Protein
- 64.9 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 46.3 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24h 45min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Polenta e bruscitti
2h 20 min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35min
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Cassoeula
1h 25 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Brasato con salsa alle mele e brut
2 godz. 30 min