
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinata
- 1000 g di carne di manzo (girello intero) in un unico pezzo
- 750 g di vino rosso corposo (tipo Barolo)
- 4 chiodi di garofano
- ½ cipolla rossa a metà
Brasato
- 1 gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1 carota pelata e a pezzi (2 cm)
- 100 g di lardo a cubetti (0.5 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pezzo di stecca di cannella
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kcal / 4217 kJ
- Protein
- 64.9 g
- Tuk
- 46.3 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (per 2 persone)
5hod. 35min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Roastbeef
55min
Brasato con salsa alle mele e brut
2hod. 30min
Stracotto di manzo in umido
1hod. 30min
Ossibuchi agli asparagi
1hod. 30min
Vitello tonnato
24hod. 45min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Manzo all'olio con polentina bianca
3hod.
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min