Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 75 g de harina integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina integral
- 350 g de harina de fuerza
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces peladas
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan rústico de setas y pistachos
2hod. 30min
Hogaza de vino tinto
15 Std. 30 Min
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3hod.
Pan de aceitunas
3hod.
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3hod.
Pan de ajoblanco y pasas
3 Std. 20 Min
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min