Hogaza de vino tinto con nueces

Hogaza de vino tinto con nueces

4.7 19 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 15hod. 30min.
20 rebanadas

Suroviny

Masa madre
  • 75 g de harina integral
  • 75 g de agua
  • 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Masa
  • 250 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • 150 g de harina integral
  • 350 g de harina de fuerza
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de nueces peladas
  • 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
  • 200 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 119 mg
Protein 5 g
Kalorie 702 kJ / 168 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...