Hogaza de vino tinto con nueces

Hogaza de vino tinto con nueces

4.7 19 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 15hod. 30min
20 rebanadas

Suroviny

Masa madre
  • de harina integral
    75 g
  • de agua
    75 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    15 g
Masa
  • de vino tinto
    250 g
  • de agua
    50 g
  • de harina integral
    150 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de nueces peladas
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
Para el horno (cocción)
  • de agua
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 168 kcal / 702 kJ
Protein 5 g
Tuk 5 g
Sacharidy 23 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 119 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...