![Hogaza de vino tinto con nueces Hogaza de vino tinto con nueces](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37CE244D-6522-49B9-9F3A-3786A876A5AD/Derivates/9374DC8F-DDAA-4E62-8948-50FD472808A4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 75 g de harina integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina integral
- 350 g de harina de fuerza
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces peladas
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Pan de café con pasas
2h 45 min.
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50 min
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Pan de soda irlandés
35min
Pan de aceitunas
3h
Pan de nueces
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan de molde integral con espinacas
1h 40 min