Kompatibilní verze
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 515 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 35.8 g
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Muffaletta Squares
2 Std. 20 Min
Indochine Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min