Zařízení & příslušenství
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Příprava 15min.
Celkový 10hod. 55min.
8 portions
Suroviny
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
46.6 g
Kalorie
2145 kJ /
515 kcal
Tuk
35.8 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mango Chutney
50min.
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14hod. 30min.
The Ultimate Barbecue Sauce
2hod.
Rolled Shoulder of Lamb
2hod. 30min.
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1hod. 20min.
Ciabattine
3hod. 30min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Duck and Pork Terrine
52hod.
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min.
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1hod. 5min.
Thai Mussels
25min.