Kompatibilní verze
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 300 g plain flour
- 30 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 10 g water, warm
- 10 g caster sugar
- 3 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 150 g unsalted butter, at room temperature, diced (1 cm)
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g mozzarella cheese
- 2 garlic cloves
- 200 g pork belly, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g fennel, thinly sliced
- 200 g Swiss chard, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 Tbsp fresh dill, finely chopped
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- plain flour, for dusting
- 80 g soft goat's cheese, crumbled
- 1 egg
- 1 Tbsp milk
- 2 - 3 Tbsp sunflower seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Curry Bread Rolls
2h 10 min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 min
Herb Bread
1h 10 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Sauerkraut soup
50 min
Nectarine Poppy Seed Muffins
40 Min
Sonja's Bread
3h 10min