
Zařízení & příslušenství
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Příprava 40min
Celkový 5hod.
8 portions
Suroviny
Dough
-
plain flour300 g
-
milk30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water warm10 g
-
caster sugar10 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt2 tsp
-
unsalted butter at room temperature, diced (1 cm)150 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
mozzarella cheese50 g
-
garlic cloves2
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fennel thinly sliced100 g
-
Swiss chard cut in pieces (2 cm)200 g
-
water200 g
-
fresh dill (volitelně) finely chopped1 Tbsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)½
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
plain flour for dusting
-
soft goat's cheese crumbled80 g
-
egg1
-
milk1 Tbsp
-
sunflower seeds2 - 3 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
78.5 kcal /
328.5 kJ
Protein
2.2 g
Tuk
5.6 g
Sacharidy
4.8 g
Vláknina
0.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

ENTERTAINING MADE EASY
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko