Kompatibilní verze
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 300 g plain flour
- 30 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 10 g water, warm
- 10 g caster sugar
- 3 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 150 g unsalted butter, at room temperature, diced (1 cm)
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g mozzarella cheese
- 2 garlic cloves
- 200 g pork belly, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g fennel, thinly sliced
- 200 g Swiss chard, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 Tbsp fresh dill, finely chopped
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- plain flour, for dusting
- 80 g soft goat's cheese, crumbled
- 1 egg
- 1 Tbsp milk
- 2 - 3 Tbsp sunflower seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Khachapuri
1h 30min
Pogača (bread)
3h
Cocoa Steamed Buns
3h
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Limoncello Tarts
3h 15min
Strawberry Bavarois
6 godz.
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Praline Cheesecake
4h 10min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Mango Swiss Roll
40 min