
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 大匙 魚露
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 太白粉
- 180 克 牛腰內肉 切粒
- 2 大匙 油
- 60 克 洋蔥 切塊
- 3 粒 蒜頭
- 1 大匙 黑胡椒粗粒
- 8 片 美生菜 洗淨擦乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 286 kcal / 1198 kJ
- Protein
- 6.815 g
- Tuk
- 24.944 g
- Sacharidy
- 8.246 g
- Vláknina
- 1.628 g