Zařízení & příslušenství
越式牛柳粒
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
魚露2 大匙
-
糖2 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
牛腰內肉 切粒180 克
-
油2 大匙
-
洋蔥 切塊60 克
-
蒜頭3 粒
-
黑胡椒粗粒1 大匙
-
美生菜 洗淨擦乾8 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.815 g
Kalorie
1198 kJ /
286 kcal
Tuk
24.944 g
Vláknina
1.628 g
Sacharidy
8.246 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
東南亞風味在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan