奶醬蘑菇豬肉丸

奶醬蘑菇豬肉丸

4.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥
    40 克
  • 豬絞肉
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 10 克
  • 蘑菇 切片(約0.5公分)
    80 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    40 克
  • 地瓜 切塊(約2公分)
    80 克
  • 豆漿
    120 克
  • 起士
    1 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.8 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...