Zařízení & příslušenství
奶醬蘑菇豬肉丸
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥40 克
-
豬絞肉120 克
-
鹽¼ 茶匙
-
油10 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)80 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)40 克
-
地瓜 切塊(約2公分)80 克
-
豆漿120 克
-
起士1 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.8 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
寶寶的營養餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan