Zařízení & příslušenství
蘑菇白酒醬
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
乾燥牛肝菌12 克
-
水30 克
-
新鮮蘑菇 切薄片100 克
-
奶油 (冷藏),切塊50 克
-
紅蔥頭 對切60 克
-
白酒120 克
-
雞高湯200 克
-
鮮奶油125 克
-
麵粉25 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
1636 mg
Protein
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tuk
62 g
Vláknina
10.3 g
Nasycený tuk
49 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味醬料DIY
16 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan