Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de jitomate
- 100 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 1 rama de canela
- 2 pimientas gordas
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de orégano
- 8 chiles guajillo, desvenados
- 1 chile ancho, desvenado
- 150 g de jugo de mandarina
- 1500 g de agua
- 1 ½ cucharada de sal
- 130 g de vinagre de manzana
- 1200 g de pierna de cerdo
- 25 g de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1310 kJ / 312 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de camarón
40 min
Pollo con mole verde
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Pan de elote
2 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Adobo básico
30 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Arroz a la mexicana
50 min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min