
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de aceite
- 100 g de chile guajillo asado, sin venas ni semillas
- 350 g de jitomate asado
- 150 g de cebolla asada
- 3 dientes de ajo asados
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 3 clavos de olor
- 1500 g de agua
- 3 cditas de sal
- 400 g de nopales cortados en bastones
- 1000 g de carne de cordero limpia, en cubos
- 8 hojas para mixiote remojadas
- tortillas de maíz para acompañar
- frijoles cocidos para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 504 kcal / 2116 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con mole almendrado
2hod.
Pierna adobada navideña
1hod. 45min
Agua de horchata
15min
Pollo con mole verde
1hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2hod. 30min
Mixiote de pollo
1hod.
Pambazos CDMX
2hod. 30min
Mole xiqueño
1hod. 20min
Tamales Verdes
2hod. 30min
Atole de guayaba
40min
Tamales de pollo y salsa verde
2hod.