![Mixiotes de carnero Mixiotes de carnero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D00934D5-CA4A-4CAF-9B12-ECEACF0EFCF6/Derivates/786F5C9C-02AC-422D-BAA1-F036CFADD741.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de aceite
- 100 g de chile guajillo, asado, sin venas ni semillas
- 350 g de jitomate, asado
- 150 g de cebolla, asada
- 3 dientes de ajo, asados
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 3 clavos de olor
- 1500 g de agua
- 3 cditas de sal
- 400 g de nopales, cortados en bastones
- 1000 g de carne de cordero, limpia, en cubos
- 8 hojas para mixiote, remojadas
- tortillas de maíz, para acompañar
- frijoles cocidos, para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2116 kJ / 504 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicharrón en salsa verde
35min
Adobo básico
30 min
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Mixiote de pollo
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
25min
Pastes hidalguenses
1h 50 min
Tamales oaxaqueños
2h
Pambazos CDMX
2h 30min
Cremoso de chiles en nogada
45 min
Caldo de camarón
40min
Tamales de pollo y salsa verde
2h