Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de aceite
- 100 g de chile guajillo, asado, sin venas ni semillas
- 350 g de jitomate, asado
- 150 g de cebolla, asada
- 3 dientes de ajo, asados
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 3 clavos de olor
- 1500 g de agua
- 3 cditas de sal
- 400 g de nopales, cortados en bastones
- 1000 g de carne de cordero, limpia, en cubos
- 8 hojas para mixiote, remojadas
- tortillas de maíz, para acompañar
- frijoles cocidos, para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2116 kJ / 504 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romeritos
1h 40min
Chicharrón en salsa verde
35min
Adobo básico
30 min
Atole champurrado
20min
Pozole Blanco
1 godz.
Mixiote de pollo
1 godz.
Esquites de feria
25min
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Pambazos CDMX
2 godz. 30 min
Atole de arroz de la esquina
35min
Atole de guayaba
40min