Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- 250 g mąki pszennej
- 30 g masła
- 50 g mleka, 3,2% tłuszczu
- 1 jajko
- 50 g wody
- 1 łyżeczka soli
Farsz
- 100 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 70 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 400 g topinamburu, obranego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- oliwa z oliwek, do posmarowania pierogów
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
Sos
- 50 g rukoli
- 100 g oliwy z oliwek
- 2 szczypty soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2683.2 kJ / 641.3 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 41.3 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 912.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2 Std. 50 Min
Terrina z ziołową polentą
1h 50 min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1h 45min
Sycylijskie arancini
2 Std. 50 Min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1h 30min
Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą
1h 30min
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1h 10min
Paszteciki z serem owczym
2 Std. 50 Min
Rogaliki z ciasta ziemniaczanego ze szpinakiem
1 godz. 5 min
Cappellacci z dynią
2h
Bułki maślane do burgerów
1h 20 min