
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
- 2 tsp ground ginger
Toffee syrup
- 80 g unsalted butter cut into pieces
- 130 g double cream
- 100 g brown sugar
Mascarpone cream
- 100 g gingerbread biscuits or gingernut biscuits
- 350 g pouring (whipping) cream
- 250 g mascarpone cheese
- 1 - 2 tsp ground ginger
- 2 bananas peeled and cut into slices, for garnishing
- 2 nectarines stones removed and cut into slices, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 475 kcal / 1996 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Sodík
- 188.4 mg
Alternativní recepty
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
White chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Fruit coulis
10 Min