Zařízení & příslušenství
Gingerbread pavlova stack
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
12 portions
Suroviny
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (volitelně) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
151.5 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Tuk
28.9 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
46.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate brownie trifle
6hod.
Pineapple and orange glazed ham
2hod.
Mixed berry pavlova stack
5hod. 30min.
Sticky date pudding
1hod. 30min.
Black forest pavlova stack
5hod. 30min.
Sticky buns with brown sugar glaze
2hod. 30min.
Red and green Christmas shortbread
2hod. 20min.
$250 chocolate chunk cookies
2hod. 30min.
Beer and chilli peanut clusters
1hod. 25min.
Sparkling white sangria punch
24hod. 30min.
Teriyaki salmon bao
1hod. 50min.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min.