
Zařízení & příslušenství
Gingerbread pavlova stack
Příprava 30min
Celkový 5hod. 30min
12 portions
Suroviny
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (volitelně) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
455.3 kcal /
1904.9 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
28.9 g
Sacharidy
46.7 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
17 g
Sodík
151.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Festive Flavour
105 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland