Gingerbread ice cream

Gingerbread ice cream

4.7 50 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 10hod. 20min.
6 portions

Suroviny

  • vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod
    1
  • full cream milk
    400 g
  • pouring (whipping) cream
    400 g
  • caster sugar
    40 g
  • light brown sugar
    60 g
  • golden syrup
    60 g
  • egg yolks
    6
  • ground ginger
    1 tbsp
  • mixed spice
    2 tsp
  • salt (optional)
    1 pinch
  • gingernut biscuits (see Tips)
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 150.2 mg
Protein 7.6 g
Kalorie 2091.4 kJ / 498 kcal
Tuk 33.7 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 19.8 g
Sacharidy 43.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...