Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prune and orange stuffing
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly and torn into pieces (3 cm), (approx. 2-3 slices)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spicy Cajun rub
- 160 g sea salt
- 1 tbsp chilli powder
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 1 tbsp dried onion flakes
- 1 tbsp granulated garlic
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried thyme
- 1 tbsp dried basil
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tbsp coriander seeds
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp ground black pepper
Whole chicken
- 1000 g water
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.6 kg)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3582 kJ / 853 kcal
- Protein
- 80 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1731.6 mg
Alternativní recepty
Coleslaw
10min
Layered chicken dinner
1h 45min
Boiled eggs
20min
Corned beef with mustard sauce
1sa 30 dk
Meatloaf with onion gravy
1sa 30 dk
Poached chicken with liquid stock
25 dk
Layered chicken dinner
1h 45min
Vegetable stock paste
30 dk
Chicken stock paste
45min
Cooking beetroot and corn
40min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 dk
Meat stock paste
45min