Zařízení & příslušenství
Vegetable stock paste
Příprava 10min.
Celkový 30min.
800 g
Suroviny
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh tomato cut into halves1
-
zucchini cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
rock salt150 g
-
olive oil1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 20 g
Sodík
1460.4 mg
Protein
0.2 g
Kalorie
37.8 kJ /
9 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Curried sausages and lentils
1hod.
Zucchini slice
45min.
Pumpkin risotto with bacon
40min.
ANZAC biscuits
40min.
Beetroot salad
10min.
Pumpkin soup
30min.
Mashed potatoes
40min.
Chicken stock paste
45min.
Steamed rice
25min.
"Hug in a mug" chicken soup
30min.
Quick beetroot relish
40min.
Corned beef with mustard sauce
1hod. 30min.