Vegetable stock paste

4.9 1.7K hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
800 g

Suroviny

  • celery stalks trimmed, cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    2
  • brown onion cut into halves
    1
  • fresh tomato cut into halves
    1
  • zucchini cut into pieces
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried bay leaf (optional)
    1
  • fresh basil leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    8 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • olive oil
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 20 g

Sodík 1460.4 mg
Protein 0.2 g
Kalorie 37.8 kJ / 9 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...