Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Stängel Staudensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Peperoni, in Würfeln (1,5 cm)
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 30 g Rosinen
- 50 g grüne Oliven, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern, eingelegt und abgetropft
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weissweinessig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 10 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 3 Stängel Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Lauch-Käsewähe
1 Std. 5 Min
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 Min
Gemüse-Korma
55min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 Min
Portugiesische Crème brûlée
25 Min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Süsskartoffelstock
1 Std.
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1h 15 min
Früchte-Nussbrötli
3 Std. 5 Min
Thonmousse
5min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min