![Parmigiana al forno Parmigiana al forno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e824256-14d2-4f18-b918-2d656f69b5f5/Derivates/9bbd0b18-6043-4f1e-abaf-321e086630fa.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomatensauce
- 150 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 85 g Olivenöl
- 950 g Tomaten, in Viertel
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 1000 g Auberginen
- 4 Prisen Salz
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm), zerzupft
- ½ Bund Basilikum, Blätter abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Risotto milanese
30 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Linsensalat
30 min
Käsewähe
50 min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1 godz.
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Panang-Curry
45 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15 min.
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min