
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomatensauce
- 150 g Parmesan in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweigchen Thymian Blättchen abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 85 g Olivenöl
- 950 g Tomaten in Viertel
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 1000 g Auberginen
- 4 Prisen Salz
- 300 g Mozzarella in Scheiben (5 mm), zerzupft
- ½ Bund Basilikum Blätter abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 624 kcal / 2591 kJ
- Protein
- 32.6 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 18 g
Alternativní recepty
Caponata Siciliana
30min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1hod.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1hod. 15min
Penne alla Puttanesca
35min
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40min
Randen-Hummus
10min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Gemüsetatar
25min
Spinatwähe
55min
Lauch-Käsewähe
1hod. 5min