Zařízení & příslušenství
Parmigiana al forno
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 50min.
4 Portionen
Suroviny
Tomatensauce
-
Parmesan in Stücken (3 cm)150 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Thymian Blättchen abgezupft2 Zweigchen
-
Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Olivenöl85 g
-
Tomaten in Viertel950 g
-
Salz1 TL
-
Zucker½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Auberginen1000 g
-
Salz4 Prisen
-
Mozzarella in Scheiben (5 mm), zerzupft300 g
-
Basilikum Blätter abgezupft½ Bund
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portionen
Protein
32.6 g
Kalorie
2591 kJ /
624 kcal
Tuk
45 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Betty Bossi mix - September/Oktober 2021
4 Recipes
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Caponata Siciliana
30min.
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1hod.
Risotto milanese
30min.
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1hod. 15min.
Linsen-Moussaka
2hod. 30min.
Penne alla Puttanesca
35min.
Lauch-Käsewähe
1hod. 5min.
Auberginen-Linsensalat
40min.
Linsensalat mit Randen und Feta
30min.
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min.
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min.
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1hod. 10min.